HET IS ME GELUKT! IK HEB MIJN TOCHT VAN LIVERPOOL NAAR PASSAU VOLTOOID!


Wat waren het drie mooie maanden. Wel erg spannend, veel beleeft, veel mooie natuur gezien en ook Super mooie steden. Het natuurpark Bayerische park was erg mooi. Het was veel klimmen en dalen. Dat as erg pittig, maar ik heb het gedaan! De afgelopen vier dagen liep de E8 route door de route Goldsteig en de Bayerische route. Na zoveel dagen achtereen lopen, werd zelfs 35 kilometer op een dag geen probleem meer. Alleen de hitte maakte het soms nog extra pittig. Veel water drinken en een natte zakdoek hielpen om te verkoelen! De reis was geweldig, om nooit te vergeten! Mijn drijfveer was erg hoog, elke dag dacht ik aan mijn zus en het doel waarvoor ik dit deed. Dat heeft me er echt doorheen geholpen! Een uitgebreide terugblik, met foto’s en de verhalen die ik heb meegemaakt volgen nog!

Ik wil iedereen die mijn reis heeft gevolgd enorm bedanken! Iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze mooie uitdaging, wil ik ook enorm bedanken! Mocht je nog geen bijdrage hebben geleverd en dit alsnog willen, dan kan dit nog via: www.lupuswalk.nl

Nu ga ik 3 dagen rusten, waarna ik weer terug reis naar huis. Deze keer pak ik wel de bus!

De Lupus Charity Walk 2023 is nog niet beëindigd! We gaan nu de afrondende fase in! Er zijn nog wat initiatieven die lopen!!

– Mirjam Damen organiseert nog een etentje: https://www.lupuswalk.nl/etentje-voor-de-lupus-charity-walk/

– Lisette Sweep verkoopt via onze website https://www.lupuswalk.nl/veiling-zelfgebreide-truien/ zelfgebreide truien!

– Daarnaast zijn er via onze website ook nog bandjes en buttons te koop! Wees er snel bij, want de voorraad is flink uitgedund; OP = OP! https://www.lupuswalk.nl/merchandise/

Houd onze website en facebook pagina in de gaten om te zien hoeveel we geld we uiteindelijk hebben opgehaald! De datum hiervoor volgt nog! Een tip: we zitten in de buurt van het streven van €10.000 euro!

De foto’s zijn van Passau:)


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.