Logistieke uitdagingen leiden tot een kleine aanpassing van de route


Zoals jullie wellicht weten zijn wij sinds oktober 2021 druk bezig geweest met het organiseren van deze wandeling. Dit doen wij met veel passie en plezier. Echter, is dit niet altijd makkelijk voor ons als organisatoren en als familie van een Lupus patiënt. Wij geven erg veel om het werk dat het NVLE doet en willen daarom ook de beste sponsorloop neerzetten die het NVLE en haar fonds verdient.

De afgelopen tijd zijn we met de organisatie veel tegen logistieke barrières gelopen met het realiseren van deze wandeling. Daarnaast heeft Tonny ongeveer 2 maanden geleden in een ongelukje haar been gebroken. Ze is momenteel uit het gips en aan de beterende hand. Ze traint hard en met begeleiding van een toegewijde fysiotherapeut om weer lange afstanden te kunnen wandelen. Wij hebben dan ook met een zwaar hart besloten om het Ierland stuk uit de wandeling te snijden. Dit betekent dat de wandeling later zal beginnen dan origineel geplant, maar dat Tonny nog wel meer dan 2000 km zal lopen. De wandeling gaat 28 maart van start in Liverpool en eindigt, zoals gepland, op 29 juni in Passau, Duitsland. Als alternatief zijn we aan het kijken of we alsnog een deel van het Pieterpad in kunnen plannen voordat de internationale wandeling begint.

Wij danken jullie allemaal voor de enorme hoeveelheid steun die we krijgen en zien jullie alsnog graag terug bij de bingoavond in Den Bosch op 27 februari en bij de wandeling vanaf 28 maart!

Team Lupus Charity Walk


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.